Zistite, koľko baktérií je na vašich bankovkách!

The Division Money

O tom, že si po práci s peniazmi treba umyť ruky, ste už v detstve mohli počuť mnohokrát a asi vám to nemusíme znovu pripomínať. Ale dodržujete to? Možno teraz začnete, pretože Ubisoft vám teraz umožní vidieť, akú históriu majú peniaze vo vašej peňaženke a vy možno zistíte, že bankovky, ktoré teraz držíte v ruke, boli niekedy v rukách drogových dílerov alebo sa na ne niekto vymočil. No a ako bonus zistíte, že na tej 5-eurovke, ktorú ste držali tesne pred tým, ako ste klikli na tento článok, je 25 000 baktérií.

Či to s tými drogami a močom je pravda, to neviem a zisťovať to veľmi nechcem, ale Ubisoft vám prinajhoršom oznámi, že riziko infekcie je na nízkej, strednej alebo vysokej úrovni. A prečo to vlastne robí? Ide o reklamu na dlho očakávanú akciu The Division, v ktorej sa nákaza rozšírila aj vďaka peniazom a Ubisoft takto nepriamo varuje, že si treba dávať pozor na to, čo máte v peňaženke. Ubisoft však na svojom novom nástroji spolupracoval s ECB, vďaka čomu sa dozviete aj niekoľko skutočných údajov. Hlavne sa dozviete miesto, kde bola bankovka vytlačená, koľko precestovala km kým sa dostala do vašich rúk a nakoniec aj čas, kedy bola vytlačená. Rozhodne zaujímavý nástroj, môžete si ho skúsiť priamo tu.

Ubisoft Banknote Scan

via Sector

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *