Clueless Gamer: Conan si posvítil na nový DOOM

Conan O'Brien Clueless Gamer

Clueless Gamer, série videí známého amerického moderátora Conana O’Briena, se nově rozrostla o review další „novinky“ herního průmyslu. „Novinky“ v uvozovkách pro to, že se jedná o letošní remake legendární hry DOOM z roku 1993, který nejenže skvěle vypadá, ale podle Conanova nadšení a nespočtu výrazů ohromení má evidentně i zábavný gameplay.

Jen dost možná poněkud brutální, typicky doomovská forma násilí v kombinaci s novodobými grafickými efekty totiž donutily moderátora a jeho hosty Von Millera, Joshe Normana a Marshawna Lynche si dát pauzu na víno a kuře. Tedy, reklamu na kuře. Poté následovala soutěž o to, kdo vydrží nejdéle zůstat naživu, jež ovšem měla poměrně kuriózní (a krátký) průběh, no na to se už ostatně můžete podívat sami, video naleznete hned pod tímto textem.

Jiří Růžek

Xboxerem jsem se stal v roce 2013, s hrami jsem ovšem díky GTA: Vice City začal již o deset let dříve. Mezi mé oblíbence se řadí především open-worldovky typu Saints Row či Grand Theft Auto, nepohrdnu ovšem ani nad dobrými arkádami nebo rage hrami jako NHL a Tekken. Mé ostatní zájmy se pak točí především okolo rock'n'rollu a politiky. Pozoruhodná dvojice, co? Na Xbox Live jsem k nalezení pod gamertagem Geousek.

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *