Nová Forza bude oznámená na E3 a poznáme jej cover car!

Forza Lamborghini Centenario

Microsoft spravil minulý rok celkom netradičnú vec a Forzu Motorsport 6 oznámil počas autosalónu v Detroite, kde akurát Ford predstavil najnovšie GT. Mal k tomu však istý dôvod: Forza oslavovala 10 rokov a práve najnovší Ford GT sa dostal na obal hry. Tento rok to však bude iné. Microsoft predstaví úplne novú Forzu na E3 2016, ale už teraz nám ukázal cover car, ktorým je Lamborghini Centenario. Toto čerstvo predstavené žihadlo za 2,2 milióna eur sa nám oficiálne ukázalo len pred pár hodinami, avšak už teraz je vypredané. Lamborghini totiž stihlo vypredať všetky kusy ešte predtým, než ho ukázal!

A zároveň ho môžeme vidieť na prvom renderi z hry. Ako môžete vidieť, tak inšpirácia Aventadorom je viac než jasná a celkom očakávaná, keďže ide o jeho upravenú, výkonnejšiu podobu, ktorá bola vyrobená špeciálne pri príležitosti 100. výročia vzniku značky. Žeby si Forza uctila taliansku ikonu aj závodmi na traktoroch?

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *