Gears of War 4 Beta bude skutočnou betou, nie marketingovým demom

Gears of War Omen

Nájsť v dnešnej dobe Demo je celkom neobvyklé. Miesto toho tu je všade samá beta, samé preview testy.. Ale čo si o tom myslí Coalition? Tvrdí, že väčšina týchto beta testov sú v skutočnosti len fejkové demá, ktoré sú distribuované tak, že sa k nim dá dostať len vďaka keyu. Prípadne časom vyjde otvorená beta pre všetkých. To by ale nemalo platiť v prípade plánovanej bety Gears of War 4, ktorá je podľa slov Roda Fergussona naozajstnou technickou skúškou hry.

Je to totiž skutočný alpha build nového multiplayerového režimu, ktorý potrebuje Coalition otestovať s pomocou čo najširšieho publika. Servery Gears of War 4 totiž využívajú úplne novú technológiu a pretože štúdio nechce, aby došlo k problémom, ktoré trápili napríklad Halo: The Master Chief Collection, tak je lepšie, aby to otestovali predbežne s čo najväčším množstvom hráčov, aby sa podarilo túto novú technológiu vyladiť.

Zároveň potvrdil, že v Gears of War 4 budú dostupné aj split-screen mody. Je tu ale šanca, že v takom prípade bude Gears of War bežať na 30fps a nie na 60fps, ktoré zažijeme v singleplayeri. Nová multiplayerová beta bude dostupná už 18. apríla pre všetkých, ktorí hrali Gears of War Ultimate Edition. Pre širokú verejnosť sa brány otvoria 25. apríla/dubna a bude bežať až do 1. mája/května.

via GameSpot

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *