NBA 2KVR dodá basketballu úplne novú perspektívu

NBA 2KVR Experience

Virtuálna realita vstupuje aj do športu. Alebo skôr do športových hier. Prvou väčšou záležitosťou z tejto oblasti je NBA 2KVR Experience od 2K Games.

Basketbalová minihra ponúka zopár herných režimov a aj sériu výzev, s ktorými sami zažijete, aké to je hrať basketball s Paulom Georgom na doskách štadiónu Bankers Life Fieldhouse. Na domácej pôde tímu Indiana Pacers vám cover hviezda NBA 2K17 dá zopár tipov a trikov do hry a tiež bude komentovať vaše (ne)úspechy. Čo sa týka režimov, minihra pre Samsung Gear VR ponúka režim Time Attack, Three-Point hry a Party eventy. Nevýhodou tejto virtuálnej reality však je, že sa dá ovládať len pomocou hlavy a nie za pomoci rúk. Čo je celkom škoda, keďže k tomu mohlo 2K použiť zadnú kameru telefónu.

Ako som už povedal, NBA 2KVR Experience je dostupná len pre Gear VR, a teda pre telefóny Samsung Galaxy S6, S6 edge, Edge+, Note 5, Galaxy S7 a Galaxy S7 edge. Tiež to nie je najlacnejší špás, stojí 15 dolárov.

via SamMobile

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *