Na Xboxe si možno už čoskoro nastavíme vytúženú profilovku

xbox-gamerpic

Mať na Xboxe vlastnú profilovku, to je niečo, po čom túžime roky. Dokonca je to jedna z najžiadanejších vecí na Xbox Feedback stránke.

Nečudujeme sa – umožňujú to prakticky všetky sociálne siete na svete a Xbox Live sa už pár rokov mení v hráčsku sociálnu sieť, s vlastnou nástenkou, skupinami a inými vlastnosťami, ktoré sú typické napríklad pre Facebook alebo Steam. A táto novinka by sa už čoskoro mohla objaviť aj na našich konzolách. Naznačil to technologický šéf Mike Ybarra, ktorý povedal, že jeho tím skúma, aké má možnosti pri tvorbe profiloviek na Xbox One. A ak to bude, tak super, pretože aj keď mi One navrhol zmeniť svoju starú Rockstar profilovku (ešte z Xboxu 360!), rád by som tam videl skôr logo Xboxeru. Alebo by som si ponechal Rockstar, len vo vyššom rozlíšení. A verím, že podobné predstavy majú aj kolegovia a určite aj ty. Tak nám ostáva čakať a dúfať, že zmena príde čoskoro.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *