Blizzard potvrdil remaster Diablo II a Warcraft III, môžu sa objaviť na Xbox One

Diablo II and Warcraft III

Blizzard pár mesiacov dozadu nečakane oznámil remaster pôvodného Starcraftu a zdá sa, že podobný osud čaká ďalšiu klasiku – Diablo II.

Tieto projekty neboli oficiálne oznámené, na verejnosť sa však dostali vďaka pracovnej ponuke, ktorú Blizzard zavesil na internet. V nej potvrdzuje plány na remaster troch hier: StarCraft (už ohlásený), Warcraft IIIDiablo II.

Vzhľadom k veľkému úspechu Diablo III na konzolách nie je vylúčené, že sa minimálne jedna z týchto hier objaví aj na Xbox One a PS4 – Diablo II Remastered. Ono by to vlastne ani tak nevadilo a ja by som si to aj celkom rád zahral, keďže moja PC originálka skončila v kontajneri po tom, ako sa mamka zhrozila, že idem cez počítač vyvolávať diabla.

Blizzard ďalej v pracovnej ponuke písal: „Vyvíjajúce sa operačné systémy, hardvér a online služby sťažili hranie týchto titánov ako u lojálnych fanúšikov, tak u novej generácie hráčov. Vynovujeme ich a potrebujeme vaše talenty, zanietenie a schopnosti, aby sa túto prácu podarilo dokončiť.“ Po medializovaní bola táto pracovná ponuka stiahnutá.

via Blizzplanet

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *