Watch Dogs Legion, Tekken 7 aj Need for Speed si tento víkend užiješ zadarmo

Tekken 7

Nevieš, čo s voľným víkendom? Tvoj Xbox pozná odpoveď. Ak máš členstvo Xbox Live Gold alebo Xbox Game Pass Ultimate, môžeš si vychutnať hneď tri veľké hry bez nutnosti si ich kúpiť. No keby si si ich chcel predsa len uchovať v knižnici, tak na nich môžeš ušetriť aj 40 eur.

Aspoň teda v prípade Tekken 7, ktorý už štvrtým rokom dostáva aktualizácie. Do jeho neustále rastúceho rosteru postáv pribudla poľská premiérka Lidia Sobieska, ktorá je pripravená zapierdołiť každého, kto by sa v tekeňom svete čo i len trochu pokúsil ohroziť jej krajinu. Hra je momentálne v parádnej 80% zľave, takže ťa vyjde len na 10€. Lidiu si môžeš kúpiť za 5,99€ alebo v rámci Season Passu v hodnote 14,99€.

Ďalšou hrou, ktorú si môžeš užiť zadarmo na víkend, je Watch Dogs Legion. Najnovší WD len čerstvo dostal multiplayer, a dokonca je to prvá open-worldová hra, ktorú si môžeš vychutnať s ray-tracingom na Xbox Series X|S. Zvláda ho aj menšia konzola, čo je príjemné prekvapenie zvlášť keď vidíme, že viacero hier sa rozhodlo obmedziť RTX iba na výkonnejší Series X. A keby sa ti londýnsky cyberpunkový Watch Dogs páčil, tak si ho môžeš kúpiť s 50% zľavou za 34,99€ s podporou Smart Delivery.

Treťou veľkou hrou v ponuke je Need for Speed Hot Pursuit Remastered. Nie je to síce ten remaster, po ktorom všetci tak vytrvalo túžia, no sám som v tejto hre na Xboxe 360 strávil hromadu času. Dokonca to bola moja prvá hra, v ktorej som odomkol všetkých 1390(G) vrátane DLC. A čo jej remaster? Sľubuje vylepšené vizuály, voliteľný cross-platform multiplayer, všetky DLC už v základe a najbližších 5 dní 40% zľavu. Hru si môžeš zvečniť vo svojej knižnici za 23,99€.

Alebo môžeš počkať na to, až pribudne do ponuky EA Play | Xbox Game Pass Ultimate. Hru si môžeš vychutnať v 4K s odomknutým snímkovaním na Xbox One X (30-40fps) alebo Xbox Series X (30-60fps). Keďže sa však EA ulakomila len na kompatibilitu, na Xbox One S / Series S beží v 1080p 30fps.

No a poslednou hrou zadarmo na tento víkend je Sid Meier’s Civilization VI pre Xbox. Ťahová stratégia sa hrá na Xboxe veľmi príjemne, no povedzme si narovinu, nie je to to isté, čo na počítači. Firaxis však spravil dobrú prácu a počíta aj s tým, že hra sa raz musí skončiť – za všetko totiž môže výkon procesoru starých konzol. Obmedzený hrací čas ti ale vykompenzuje sada štyroch vstavaných balíčkov: Vikings Scenario Pack, Poland Civilization & Scenario Pack, Australia Civilization & Scenario Pack a Persia & Macedon Civilization & Scenario Pack. Na hre teraz ušetríš 67%, vyjde ťa 16,49€.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *