Pozrite sa, ako vyzeral prototyp Ori and the Blind Forest

Ori and the Blind Forest
Človek by to nepovedal, no Ori and the Blind Forest sa stala jednou z najobľúbenejších Xbox exkluzivít. Niet sa čomu čudovať, predsa len ponúka hlboký príbeh a vydarený gameplay. Lenže ako vyzerala hra počas vývoja?

Ukážku toho, že Ori and the Blind Forest vyzeral pozoruhodne už v počiatočných fázach vývoja, zdieľali na internete samotní autori. Tí majú momentálne plné ruky práce s novým pokračovaním Ori and the Will of the Wisps, ktoré bolo odhalené na E3 2017 s plánovaným vydaním budúci rok. Druhý diel má priamo nadväzovať na príbeh umierajúceho lesa a očakáva sa, že bude mať podobne dojemný príbeh.

Tvorcovia však napriek tomu na internete zverejnili prototyp, v ktorom môžeme vidieť, že hra vyzerala veľmi pútavo už v ranej fáze vývoja. Vyzerala síce ako flashová hra, ale má dobrý gameplay a perfektne spracovaného Oriho. Jeho animácie sú plynulé, perfektne poprepájané a jednoducho vidieť, že hlavná postava bola v tejto časti vývoja pre tvorcou absolútnou prioritou. Veď pozrite sami:

 

via WindowsCentral

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. Martinedo píše:

    Vyzera to ako tazky gameplay 😀

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *