EA potvrdila nový Need for Speed, predstavený a hrateľný bude už na EA Play

EA Play

Že EA pripravuje nový Need for Speed, bolo doteraz také verejné tajomstvo. Je jasné, že takúto frančízu by si EA vziať nenechala (aj keď, Medal of Honor takýto osud postihol) a nový diel uvidíme ešte tento rok.

Novinka bude predstavená už na konferencii EA Play, no prvé teasery sa môžu po vzore prvých častí objaviť už skôr. Zrejme tak týždeň pred eventom. Čo však o novom dieli nevieme, je, aký vlastne bude. Podľa fám by mal ísť v stopách rebootu, ktorý si vzal inšpiráciu z Undergroundov, Most Wanted a Carbonu. Nový diel by tak mohol opäť ponúknuť tuning, nejaký ten storyline a akčné závody v meste.

EA okrem toho potvrdila, že na akcii sa objaví aj nový Star Wars Battlefront a tradičné športové tituly: Madden NFL 18, FIFA 18, NBA Live 18. Zaujímavé je ale, že sa tu nespomína nové NHL. Žeby ho čakali zmeny, kvôli ktorým ešte nie je pripravený na event? Ale je pravda, že EA s odhaľovaním titulov na tento rok ešte neskončila. Konferencia začína 10. júna/června a bude samozrejme streamovaná na YouTube.

Need for Speed

 

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *