Stallion83 dosiahol 2 milióny (G) po 13 rokoch, približuje plány do budúcna

Stallion83 Ray Cox
21. november/listopad 2018 sa zapíše nielen do histórie Xboxu, ale aj do Guinnessovej knihy rekordov. Raymond Cox, v našich kruhoch známy pod prezývkou Stallion83, konečne dosiahol ďalší veľký mílnik – 2 000 000 (G).

Cox prekonal hranicu dvoch miliónov Gamerscore po celkovo 13 rokoch hrania. Na symbolické skóre mu chýbalo naozaj málo bodov a aby to oslávil vo veľkom štýle, rozhodol sa tak učiniť v remastri Halo 2 z TMCC kolekcie. Celú snahu pokoriť nový míľnik streamoval na Twitch, kde ho zjavne sledoval aj Microsoft. Ten totiž neváhal a kým minule mu zabezpečil doživotný Xbox Live zadarmo, Cox tentoraz získal vlastný zeleno-modrý ovládač s nápisom 2,000,000 G.

Stallion83 2M Controller

„Vhodný titul na získanie achievementu som hľadal niekoľko týždňov a nemohol som nič nájsť. Halo je moja obľúbená značka, takže keď som si zapol TMCC, napadlo mi, že práve toto by mohla byť tá hra, ktorú použijem. Takže, na dokončenie som použil špeciálny ovládač od Xboxu pri príležitosti dosiahnutia 1 milióna bodov a teraz mám za 2 milióny bodov tento. Používam ich len raz, aj to len v čase, kedy idem dosiahnuť míľnik a potom už nikdy. Mám ich vystavené,“povedal Cox pre zástupcov Guinnessovej knihy rekordov.

Dodáva však, že nevie, či sa odhodlá ísť do 3 miliónov:„Neviem. Dva milióny trvali 13 rokov. Svoj prvý achievement som dostal 22. novembra/listopadu 2005. Takže, dva milióny som získal za takmer 13 rokov. Vždy však budem milovať videohry a achievementy, vždy ich budem hrať a loviť.“A keby si už aj na ďalší mílnik netrúfol, už teraz má vyhliadnuté hry, ktoré chce prejsť alebo začať hrať. Medzi nimi napríklad Red Dead Redemption 2, Assassin’s Creed Odyssey, nové DLC pre Forzu Horizon 4, Just Cause 4, Gears 5, Crackdown 3, Metro Exodus a Ori and the Will of th Wisps.

Stallion83

via Guinness World Records

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *