Toto všetko prináša ReCore: Definitive Edition

ReCore Definitive Edition

Po všetkých tých únikoch je to oficiálne – ReCore: Definitive Edition. Hra od legendy herného priemyslu – Keiji Inafuneho – a tvorcov Metroid Prime uzrela svetlo sveta už pred rokom, kedy čelila kritike pre svoju „nedokončenosť“.

S vydaním novej verzie ReCore: Definitive Edition sa ale zdá, že tvorcovia napravili všetko, čo bolo treba. Aj preto sa hra nevolá len remaster a pojem „Definitive“ v tomto prípade symbolizuje viac, než len podporu Xbox One X. Je to však jedna z kľúčových noviniek, spolu s robotom T8-NK, ktorý bol prvýkrát teasovaný minulý rok.

ReCore T8-NK

ReCore: Definitive Edition však prináša rozsiahly grafický upgrade. S výnimkou vyššieho rozlíšenia na Xbox One X (1440p?) pribudne HDR osvetlenie a oblaky. V regióne Shifting Sands môžu hráči očakávať dynamické piesočné búrky, ktoré prinesú ťažších nepriateľov a vzácnejší loot. Ďalej je rýchlejšie načítavanie, rôzne vylepšenia enginu a gameplayu, vyšší level cap, množstvo nových Corebot súčiastoknové achievementy.

Došlo tiež na expanziu príbehu. Kľúčovým prídavkom je nové dobrodružstvo pomenované Eye of Obsidian. Rozpráva príbeh o dávnom kulte Obsidian Cult, ktorý plánuje krutú pomstu voči ľudstvu a teda aj voči Joule. Ale ako to už býva, práve Joule bude tá, ktorá týmto nepriateľom poriadne zavarí.

Nebude na to ale sama, okrem pomoci od jej verných corebotov dostane pomocnú ruku aj od novej záhadnej postavy známej ako AOK. Nový príbeh sa odohráva v novej lokalite Starving Sea, ktorá je jednou z dvoch nových lokalít. Tiež pribudne 10 nových dungeonov. Upgradom si prejde na koniec aj Joulina zbraň Energy Rifle, dostane tri nové režimy používania.

Masívny upgrade ReCore: Definitive Edition vychádza 29. augusta/srpna na Xbox One a Windows 10. Terajší hráči ho budú mať zadarmo, zároveň však bude uvedený do predaja za 19,99€ a to aj v krabicovej podobe. Hra sa objaví aj v Xbox Game Pass a podľa slov Microsoftu môže až 100 náhodne vylosovaných ľudí očakávať hru na svojom profile.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *