Fear Effect sa vráti po 18 rokoch na Xbox One a ďalšie platformy

Fear Effect Reinvented

Akčná gangsterka z Ázie? Dobre, je tu Yakuza, ktorú chce Sega zmeniť z PS4 exkluzivity na multiplatform. Je tu ešte Sleeping Dogs, orientálne pokračovanie True Crime od Square Enix. Rovnaký vydavateľ ale ide vydať ďalšiu hru – Fear Effect Reinvented.

Pôjde o remake pôvodnej Fear Effect hry z roku 2000, ibaže s drasticky vylepšenou grafikou, upraveným ovládaním a dokonca sú v pláne aj nejaké bonusy, o ktorých chcú Square Enix hovoriť neskôr. Vývoj remaku bude mať na starosti francúzske štúdio Sushee, ktorého zakladateľ Benjamin Anseaume povedal, že „Fear Effect Reinvented zachytí dušu a atmosféru pôvodnej hry, prinesie ju však do modernej podoby“.

V hre Fear Effect hráči pátrajú po Wee Ming, unesenej dcére šéfa hongkongských Triád. Elitný tím si však nenajal mafiánsky boss; miesto toho ju chcú uniesť a požadovať výkupné skôr, než ju nájdu triády. O dcére šéfa triád sa vie, že jej klan v dávnej minulosti uzavrel pakt s démonmi a tak má aj ona v sebe trochu tej démonskej krvi. Celý príbeh je vlastne gangsterka rezaná démonskou mytológiou. Hrať budeme za tri postavy – Hanu, Dekeho a Glasa.

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *