Deals with Gold na tento týždeň prinášajú indie, šport aj sklamania

Elex
Začal sa rok 2018, veľký koncoročný výpredaj sa skončil a nastal čas vrátiť sa späť k tak nejak obyčajným zľavám Deals with Gold.

Aktuálna ponuka zliav je o niečo menšia, ale to nevadí, pretože všetko bolo v zľave pred pár dňami. A boli to naozaj veľké a pekné zľavy. Napríklad v redakcii sme si prišli k Season Passu do Watch_Dogs 2 alebo Monopoly Plus od Ubisoftu, takže si vieme zahrať najkapitalistickejšiu hru všetkých čias bez obáv, že by sa nám pri tom postrácali figúrky. Teda dúfam, že  tam riziko straty figuriek nie je, lebo mikrotransakcie do Monopoly by v takom prípade prekonávali tržby z Ultimate Team za posledných niekoľko rokov.

Elex

Ale aby som sa vrátil späť k téme. Tento týždeň nájdeme v zľavách hru Black Mirror, ktorá nie je podľa seriálu na Netflixe. Je to duchovný reboot starej klasiky Posel smrti, ktorý sa na rozdiel od iných hier nevydaril ani po technickej ani po kvalitatívnej stránke. Ak by ste si ale na najnovší diel chceli predsa len posvietiť, nech sa páči. S 25% zľavou stojí 29,99€. Ďalšou hrou, ktorá sa až tak veľmi nepodarila, je RPG Elex.

Tá je taktiež v zľave, a síce v 30-percentnej. Poteší ale, že vývojári usilovne pracujú na náprave a pred sviatkami vydali update, ktorého zoznam opráv presahoval tri strany. K dispozíci je aj predošlá časť hry, ktorú si môžete stiahnuť tento mesiac zadarmo v rámci Games with Gold a ktorá súčasne debutovala na samom začiatku roka, The Incredible Adventures of Van Helsing II. Fanúšikov dubstepu a inej elektronickej hudby zaujme pre zmenu Thumper, a cyklisti sa môžu pokúsiť zvrátiť priebeh udalostí v Tour de France 2017.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *