Defiance sa vráti na Xbox One ako free-2-play titul

Defiance
MMO strieľačka s prvkami RPG Defiance zameri ešte tento rok na Xbox One. Nepôjde však o uvedenie hry do spätnej kompatibility, ale o reboot značky, ktorý bude mať ucelenú víziu od prvého dňa a od prvého dňa bude free-2-play.

Pôvodná hra bola spočiatku platená, neskôr prešla na free-2-play model. Reboot značky s názvom Defiance 2050 si zachová niektoré kľúčové prvky, no zároveň ponúkne úplne nové herné mechanizmy, systémy a vrcholnú grafiku, pravdepodobne už aj s podporou Xbox One X. Zároveň však hráči prídu o svoje postavy z pôvodnej hry – tie nebudú v novej hre dostupné zrejme z grafických dôvodov. Hráči však môžu importovať sloty a vybavenie svojich postáv do 2050. A aby toho nebolo málo, tak hráči získajú do novej hry Valor Commendations s bonusovým obsahom ako odmenu za odomknuté achievementy na Xboxe 360.

via XboxAchievements

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *