Steep na Nintendo Switch nevyjde, Ubisoft ho definitívne zrušil

Steep Road to Olympics
Ubisoft bol jedným z prvých vývojárov, ktorí oznámili podporu Switchu a rozhodne neotáľali. Problém však bol v tom, že ohlásili vývoj hry, ktorú na Switch ani po roku a pol nedokázali priniesť. A už ani neprinesú.

Ubisoft totiž oficiálne potvrdil, že Steep na Nintendo Switch nevyjde. Miesto vývoja tejto verzie hry, o ktorej sme prakticky doteraz nepočuli (a nevideli jediný záber!), sa budú vývojári sústrediť na podporu terajších verzií. Hra tak ostáva naďalej dostupná iba na PC, PS4 a Xbox One.

Správa však zrejme neprekvapí. O zrušení sa špekulovalo ešte minulý rok a rumory nabrali na obrátkach po E3. Napriek tomu, že Ubisoft ešte tento rok sľuboval Steep na Switch, na konferencii ho neukázal. Navyše sme o hre od ohlásenia v januári/lednu 2017 počuli vždy maximálne jednu, dve PR vety, ktoré nás uisťovali, že hra určite vyjde.

Netreba sa ale obávať, že by to znamenalo koniec podpory konzoly zo strany Ubisoftu. Okrem dvoch (a čoskoro troch) ročníkoch Just Dance na konzolu vydal napríklad South Park: The Fractured But Whole a plánuje vydať Child of Light, Valiant Hearts alebo úplne novú hru Starlink: Battle for Atlas.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *