Xbox One stratí možnosť streamovania televízie do mobilu

Xbox TV Icon
Všetci si spomíname na to, ako Microsoft spočiatku prezentoval Xbox One ako multimediálne centrum domácnosti s možnosťou sledovania televízie. TV však už má vo svete Xboxu menšie postavenie a najnovšie si to odnesie funkcia v mobilnej Xbox aplikácii.

Spoločnosť rozposlala viacerým užívateľom mobilnej Xbox aplikácie informáciu, že už čoskoro ukončí možnosť streamovania USB TV z Xbox One do mobilu. Funkcia má prestať fungovať už do 30 dní. Následne bude možnosť streamovania televízie z Xbox One podporovaná iba na počítačoch s Windows 10.

V minulosti ste mohli streamovať televízne vysielanie z Vašej Xbox konzoly do Xbox aplikácie prostredníctvom USB TV tuneru. O 30 dní prestane aplikácia Xbox podporovať túto funkcionalitu. Aj naďalej budete môcť streamovať televízny obsah zo svojej Xbox One konzoly do Xbox aplikácie na Windows 10.

via WindowsCentral

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. Rado píše:

    proč???

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *