Fallout 76 dostáva battle royale a NPC

Fallout 76

Bethesda postupne vynahrádza akútny nedostatok obsahu vo Fallout 76 a hráči sa môžu pomaly začať tešiť na budúcnosť hry.

Bethesda totiž oznámila nový update Fallout 76 s názvom Wastelanders, ktorý do Appalachie prinesie NPC-čka. Ešte lepšie na tom je, že s NPC-čkami sa bude možné baviť, pričom ponúknu tradičné Bethesďácke dialógové stromy. Nečakané objavenie NPC-čiek vo svete 76 zároveň Bethesda vysvetľuje tým, že od výstupu ľudí z Vaultu uplynul nejaký čas a tak sa pustatina zmenila a má v sebe viac života. Zatiaľ ale nič nenaznačuje tomu, že by sa mal zvýšiť maximálny počet hráčov na serveri. Pribudne tiež nový hlavný quest, zbrane aj výbava.

Ďalšou novinkou je battle royale režim Nuclear Winter. V ňom sa proti sebe postaví až 52 hráčov, z čoho len jeden môže byť správcom Vaultu 51. V boji o toto privilégium budú hráči často platiť životmi v postupne sa zmenšujúcom prostredí. Zaujímavé však je, že v režime Nuclear Winter sa zachovajú prvky C.A.M.P., možnosť získať Power Armour a dokonca sa tu bude dať odpáliť atómovka. Ako to ovplyvní gameplay, nevedno.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *