EA Access teraz môžete získať iba za 1€ na mesiac

EA Access 2020

Predplatná služba EA Access bola vôbec prvou, ktorú sme si mohli na Xboxe predplatiť a získať tak za nízky mesačný poplatok prístup k množstvu hier. Služba EA Access medzičasom prišla aj na PS4 a PC (Steam) a jej benefity si tak môže užiť naozaj každý.

Na Xbox Store však momentálne prebieha akcia, vďaka ktorej si môžete až do konca mesiaca kúpiť EA Access na 1 mesiac iba za 99 centov. Členstvo stojí bežne 3,99€ mesačne alebo 24,99€ ročne, pričom garantuje prístup k hrám od EA bez toho, aby ste si ich museli kupovať. Platí pritom, že staršie športové hry sa môžu z ponuky občas vypariť, ak ich EA prestane predávať z licenčných dôvodov.

EA Play
EA Play
Developer: Electronic Arts
Price: 3,99 €

Služba momentálne ponúka prístup k 72 hrám, medzi ktorými môžeme nájsť hry z Xbox One, Xbox 360 aj z pôvodnej Xbox konzoly. Tie tiež bežia vo vyššom rozlíšení, takže aj napriek vysokému veku vyzerajú stále hrateľne. A pokiaľ ide už o ponuku hier, ktoré si môžete zahrať vďaka EA Access, prehľad nájdete v tomto odkaze.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *