Title Update 23 pre Forzu Horizon 4 vyšiel, prináša autá, opravy aj bugy

Forza Horizon 4 Henessey Venom

Začiatkom týždňa sme avizovali príchod novej aktualizácie pre Forzu Horizon 4 s označením Title Update 23. Mala vyjsť už začiatkom mesiaca, no kvôli problému bolo jej vydanie posunuté na tento týždeň.

Ako sme písali už v predošlom článku, aktualizácia prináša najmä opravy rôznych grafických nedostatkov u áut, ako aj vylepšenia stability, hoci z našej skúsenosti tam už zrejme ani nie je čo opravovať, keďže hra beží v nádherných 4K 30fps alebo 1080p 60fps na Xbox One X a o jej optimalizácii nepochybujeme ani na klasickom Xbox One či One S a PC.

Opravený bol problém pri aute 2019 McLaren 720s Spider, kde sa zadné brzdové svetlá nehýbali spolu s krídlom a podobný problém s osvetlením bol opravený aj pri Toyote Supra 2.0 GT. Ďalej mala byť opravená menšia grafická chyba na aute Ultima Evolution Coupe 1020 a nekonzistentnosť chovania vytuningovanej kapoty na Bentley Continental GT Speed Forza Edition a štandardnej edícii vozu. Napokon sú prisľúbené vylepšenia stability.

Aktualizácia tiež do hry prináša Morning Rush Showcase Remix, aktívna by mala byť dnes s príchodom zimy. Do hry prichádzajú aj štyri nové autá od Toyoty. Presnejšie to sú 1989 MR2 SC, 1995 MR2 GT, 1974 Celica GT a 1974 Celica SR5.

Hra sa takisto rozšírila o 7 nových achievementov a niektoré svojim názvom reflektujú súčasnú pandemickú situáciu. Mnohí hráči vrátane mňa žiaľ postrehli problém so Stay Home achievementom za 15(G), ktorý sa má odomknúť po kúpení domu Sunflower Meadows. Hráčom, ktorí si kúpili dom ešte pred týmto updatom, sa achievement neodomkne, o čom už tvorcovia našťastie vedia a pracujú na odstránení bugu. Ostatné achievementy sa dajú splniť celkom rýchlo.

  • Stay Safe – 30(G) – Získaj 25 Clean Racing skillov v akomkoľvek aute triedy A
  • Stay Home – 15(G) – Kúp si dom Sunflower Meadows
  • First Promo-tion – 15(G) – Odfoť prvý obrázok pre Horizon Promo
  • Picture Perfect – 50(G) – Odfoť 200 rôznych áut pre Horizon Promo
  • Backbone of Britain – 30(G) – Prejdi radarom M68 Speed Trap rýchlosťou 306km/h v 2011 Ford Transit SSV
  • Tunnel Vision – 30(G) – Získaj 100 Near Miss skillov v akomkoľvek aute triedy S2
  • Bouncin’ Buggies – 30(G) – Získaj 40 Air skillov v akejkoľvek offroadovej bugine

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *