Microsoft môže oznámiť spätnú kompatibilitu s Xbox 360 už na E3

Xbox 360

Microsoft sa v posledných dňoch rozbehol s propagáciou hier, ktoré vyšli už pred pár rokmi na Xbox 360. Na prvý pohľad to vyzerá, že niekoho z Microsoftu jednoducho prepadla nostalgia, no v skutočnosti to môže symbolizovať niečo oveľa zaujímavejšie. Konkrétne teraz spoločnosť pridala video z Forzy Motorsport 4 a v popise uvádza, že hra je dostupná nielen pre Xbox 360, ale aj pre Xbox One – konzolu, na ktorej debutovala Forza 5. Spoločnosť tiež takýmto spôsobom prezentovala launch Gears of War 3 a my sme si tiež všimli, že Microsoft označuje Gears of War: Judgment ako multiplatformovú hru, aj keď v skutočnosti je dostupná len na Xbox 360.

Je teda možné, že spoločnosť plánovala oznámiť spätnú kompatibilitu s hrami pre Xbox 360? Alebo oznámi streamovaciu službu, ktorá by umožňovala hrať hry z X360? Ani jednu z možností nemôžeme vylúčiť a rozhodne by prekvapilo, keby sme si mohli na našich Xboxoch znovu zahrať tituly ako Alan Wake, BioShock alebo staršie diely Call of Duty. Ak by Microsoft niečo chystal, potom je jasné, že to oznámi na E3 2015 po boku ďalších noviniek.

Gears of War Judgment multiplatform

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *