Slovenská zberateľská edícia Pokémon Sun & Moon patrí k najlepším na svete

Pokemon Sun and Moon

Pokémon Sun & Moon vychádzajú tento mesiac a je to jedna z mála hier, na ktorú sa vyložene teším. Oficiálne hry vychádzajú v dvoch edíciách, základnej a potom aj v edícii so Steelbookom. Existuje však aj tretia, ktorá je asi najzaujímavejšia.

Pripravil si ju ProGamingShop.sk, ktorý ju ponúka za fakt nízku cenu. Totiž, okrem základnej hry dostaneme všetci aj niekoľko hmotných bonusov a cenový rozdiel medzi základnou a finálnou verziou je len 15€. Teda oveľa menej, než koľko by si za takéto bonusy pýtali iní vydavatelia. Ale je pravda aj to, že Pokémoni nemajú Season Pass a tak sa tu 30-eurová prirážka nekoná. Je tu vyložene len hra rozšírená o niekoľko materiálnych bonusov. Tie sa svojim vizuálom odlišujú v závislosti od hry, ktorú si zvolíte.

Okrem hry nechýba ani tématický steelbook s vizuálom odlišným v závislosti od vydania. Okrem toho vnútri balenia nájdeme notes s obrázkom Rotom Pokédexu a ktovie, či je knižka vnútri zaplnená rôznymi pokémonmi. Uvidím, hru som si už stihol predobjednať a vtedy prinesiem unboxing aj nejakú menšiu featurette sem v rámci našej NintenDIÁR rubriky. Balenie tiež obsahuje odznačik symbolizujúci buď Slnko alebo Mesiac. Potom sú súčasťou balenia nálepky, ktorými si môžete polepiť MacBook alebo svoje Nintendo 3DS. No a nakoniec je to zakončené figurkou legendárneho pokémona. Pokémon Sun ukrýva figúrku Solgalea, zatiaľ čo Pokémon Moon obshauje Lunalu.

Deluxe edícia hry stojí 55€ v predobjednávke, zatiaľ čo základná edícia stojí 40€. Stredne prémiová Steelbook edícia je za 45€, takže cenové rozdiely tu sú naozaj minimálne.

Pokemon Sun ProGamingShop Deluxe Edition

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *