Xbox One má problém, konzoly sa samé od seba resetujú do továrenských nastavení

Xbox One

Užívateľov Xboxu One trápi nečakaný problém. Viacero užívateľov totiž začalo hlásiť, že ich konzoly Xbox One a Xbox One S sa zničoho nič začali formátovať, čím sa z nich odstránia všetky hry, uložené pozície a aj profily.

O probléme sa začalo intenzívne diskutovať na sociálnych sieťach a situáciu veľmi nezachraňuje ani fakt, že Microsoft zatiaľ nemá riešenie. Na čo sa už ale stihlo prísť, je, že sa jedná o ľudí, ktorí sú alebo boli súčasťou Xbox Insider Programu. Tento program umožňuje ľuďom testovať nové funkcie a verzie systému predtým, ako vyjdú oficiálne.

Našťastie, Xbox One si väčšinu dát zálohuje na cloud, takže ak by sa chyba náhodou prejavila, užívatelia o veľa vecí neprídu. Len bude treba, aby si znovu stiahli hry, prispôsobili vzhľad konzoly a stiahli svoj profil a uložené pozície hier z cloudu. Ľudia, ktorí sa neprihlásili do Xbox Insider Programu, sú „v suchu“.

Xbox One

via SegmentNext.com

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. Rado píše:

    tak presne nato slúži insider program.

  2. KoubecX píše:

    Já jsem v insider a nestalo se mi to. Stalo se to spíše těm, co tam nejsou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *