Alpha testeri už môžu sťahovať 4K patche do Xbox One

Xbox One X Project Scorpio Edition
Microsoft dnes v noci vydal novú aktualizáciu pre testerov v alpha kruhu. Táto aktualizácia prináša niekoľko funkcií, ktoré úzko súvisia s vydaním Xbox One X.

Kľúčovou novinkou updatu je možnosť stiahnuť si do svojej konzoly 4K obsah do hier, ktoré mali oznámenú podporu pre Xbox One X. Otázka je, prečo si sťahovať 4K obsah do konzoly, ktorá rozbehá hry nanajvýš v 1080p? Je to preto, lebo One X prinesie možnosť presunu všetkého obsahu zo starej konzoly po lokálnej sieti (alebo na externý disk) bez toho, aby ho bolo treba znovu sťahovať z internetu. Tým, že niektoré 4K patche vyjdú už pred vydaním One X, sa ušetrí veľa času.

Update tiež prináša nové nastavenia zálohy, ktoré umožnia zálohovať nastavenia účtu a kľúčové systémové nastavenia na externý disk, skade sa dajú importovať do novej konzoly. Okrem toho nový update priniesol niekoľko opráv chýb, ktoré sa týkajú hier, party chatu, Game DVR aj USB webkamier.

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *