Rockstar pracuje na kasínach pre GTA V

GTA V

O tom, že Rockstar údajne hodlá zapracovať do GTA V kasína, sme počuli už pred nejakým časom. S príchodom Heistov do GTA Online sme sa však dočkali niekoľkých dôkazov, ktoré nasvedčujú tomu, že do Los Santos sa predsa len vráti gambling. Osobne by som ho však očakával skôr ako súčasť GTA 6, ktoré by sa mohlo odohrávať v Las Venturas a priľahlej púšti.

Čerstvo sprístupnené dáta odhaľujú, že v kasínach nájdeme prakticky všetko to, čo v San Andreas a tak nás čakajú hracie automaty, lotérie aj tradičné hazardné hry ako Blackjack, poker, ruleta, slot a dokonca si budete môcť vsadiť aj na víťaza v automobilových závodoch. Kedy sa dočkáme vydania Casino DLC pre GTA V, je momentálne vo hviezdach. Vďaka úniku je možné, že to bude niekedy budúci mesiac a prídavok vyjde samostatne. Iné tvrdenia však vravia, že Rockstar ich zakomponuje do príbehového DLC s Trevorom v hlavnej roli.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *