Red Dead Online Beta začína dnes, ponúkne Battle Royale

Red Dead Online
Rockstar oznámil postupné uvoľňovanie multiplayeru Red Dead Online a už dnes si ho zahrajú majitelia Ultimate edície hry. No ešte predtým, než sa otvoria brány serverov, sa na internet dostali zmienky o režimoch, ktoré RDO ponúkne. A nechýba medzi nimi ani battle royale.

Ten bude dostupný pod menom Make It Count a postaví sa v ňom proti sebe 32 hráčov na postupne sa zmenšujúcej mape. Je to však len jedna z mnohých aktivít, ktoré ponúkne obsiahly multiplayer na divokom západe. Medzi režimami sa nachádza aj napríklad režim Most Wanted, v ktorom sa hráči navzájom zabíjajú. Čoraz vyšší počet killov však znamená čoraz vyššiu odmenu vypísanú na vaše hlavy. Samozrejme budú k dispozícii aj tradičné režimy, s ktorými sa mohli hráči stretnúť už v pôvodnom Red Dead Redemption multiplayeri. Zahŕňa to Team Shootout (TDM), dostihy a tiež FFA režimy s rôznymi zbraňami.

V hre podľa všetkého nebudú chýbať ani multiplayerové príbehové misie. Tie boli v predošlej hre dostupné ako súčasť bezplatného Outlaws to the End co-op DLC, ktoré tiež malo mesačnú exkluzivitu na Xbox 360. Misie budú v Red Dead Online vylepšené a budú brať do úvahy aj morálku a zjavne sa budú dať hrať solo. Zjavne tiež budú môcť hráči rozhodovať o životoch NPC, čo ovplyvní multiplayerový Honor rating.

Kedy si zahráte Red Dead Online Beta?

  • 27.11. – Majitelia Ultimate edície (potrebné aktivovať kód!)
  • 28.11. – Všetci, ktorí si zahrali RDR 2 v deň vydania
  • 29.11. – Všetci, ktorí si zahrali RDR 2 behom prvých troch dní od vydania
  • 30.11. – Všetci hráči

Red Dead Redemption 2

via VG24/7

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *