Predstavenie: Assassin’s Creed Council

Assassin's Creed Council

Nie, nejedná sa o novú hru. Jedná sa o komunitnú službu, ktorá funguje podobne ako Rockstar Games Social Club alebo Steam Community, len je obohatená o niekoľko výhod. V prvom rade je to fakt, že užívatelia budú dostávať exkluzívne odmeny skoro tak, ako im to umožňuje Forza Hub a hlavne tu budú môcť komunikovať nielen s ostatnými hráčmi, ale aj s vývojármi, takže budú získavať správy ako jedni z úplne prvých. Im budú môcť zároveň zdeľovať svoje nápady a tie sa mžu v budúcnosti objaviť v niektorom z budúcich dielov Assassin’s Creed. Služba Assassin’s Creed Council bude čo najviac prispôsobená potrebám jej členov a tí majú momentálne možnosť diskutovať, ako by sa mohla vyvíjať budúcnosť série. Momentálne pripomína Pinterest a Facebook v jednom.

Ubisoft samozrejme čaká, že členovia budú posielať svoje vlastné výtvory a zároveň im dáva možnosť hlasovať za alebo proti nápadom ostatných s tým, že Ubisoft náslene tie najobľúbenejšie návrhy použije v niektorom z budúcich dielov. Tí najkreatívnejší dostanú potom možnosť stretnúť sa priamo s vývojármi v ich štúdiu. Služba je bezplatná a užívatelia sa do nej musia prihlásiť s pomocou účtu Uplay, čo ale nie je problém, pokiaľ si pamätáte svoje prihlasovacie údaje. Na stránke, ktorá je momentálne prístupná, môžete vidieť kolekciu rôznych fanúšikovských artworkov, fotiek a aj videí z YouTube. Služba prichádza len krátko pred vydaním hry Assassin’s Creed Syndicate, ktorého vydanie je naplánované na 23. október.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *