Destiny 2 tento rok nevyjde

Destiny

Destiny 2 ešte ani nebolo oficiálne oznámené ale tak nejak sa už vie, že tá hra skrátka vyjde. Veď keď bol prvý diel úspešný, tak prečo by nemohla mať rovnaké šťastie aj dvojka, ktorá nás zavedie do nových kútov futuristického vesmíru. A vlastne sa o ňom nepriamo zmienilo aj Bungie, ktoré hovorilo, že má plány na 10 rokov, čo by znamenalo, že Destiny bude vychádzať minimálne do roka 2024 (Destiny vyšlo v 2014). No aj keď sa hovorilo, že hra by mohla vyjsť tento rok, nestane sa tak. Bývalí tvorcovia Halo mali pôvodne v pláne vydať Destiny 2 už v septembri/září 2016, ale podľa Kotaku došlo k posunutiu vydania na inokedy.

Okrem toho došlo k zrušeniu veľkého DLC na rok 2016, ktoré malo vyjsť ako ďalšia veľká epizóda po The Taken King. Bungie sa totiž chce viac venovať druhému dielu a chce, aby vyšla kvalitná hra, ktorá poteší fanúšikov presne tak ako predošlý diel a jeho expanzie. Dokonca by sme sa mali v dvojke dočkať nových misií na Marse, pretože táto časť hry bola z dodatku The Taken King vystrihnutá. Nevie sa však, ako plánuje udržiavať Destiny 1 v obehu, pretože ak tento rok nedôjde k žiadnemu updatu, môže to mať zlé následky na hráčsku základňu na všetkých platformách.

via Kotaku

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *