Destiny 2 dostane tretiu expanziu, prinesie úplne nový štýl hrania

Destiny The Taken King
Activision-Blizzard-King mali dnes večer v pláne zverejniť finančné výsledky, tlačová správa sa ale dostala do éteru skôr, než mala a to sa odrazilo aj na predčasnom zatvorení a následnom poklese hodnoty akcií o zhruba 5%.

V tom istom čase Bungie zverejňuje informácie o chystanej, ešte neohlásenej tretej expanzii pre Destiny 2. Pôjde pritom o rozsiahlu expanziu, ktorá bude svojou veľkosťou pripomínať skôr The Taken King pre pôvodnú hru. Toto je už druhýkrát, čo sa dozvedáme nové info k pripravovanej expanzii, hoci ešte ani nevyšla druhá – Warmind.

Bungie vraví, že pripravovaný datadisk prinesie nový štýl hrania. Šéf Activisionu Coddy Johnson počas hovoru s investormi ešte povedal, že táto expanzia prinesie extrémne pútavý režim, ktorý bude úplnou novinkou vo svete FPS a zvlášť takej, ktorá využíva princíp zdieľaného sveta na spôsob Destiny. Snáď to nebude battle royale. Existuje veľká pravdepodobnosť, že o tejto expanzii budeme viac počuť na E3 2018.

THE TAKEN KING v pomere s predošlými expanziami ponúkal prakticky plnohodnotný príbeh, ktorý nadväzoval na datadisk The Dark Below, pridal trojicu Strike misií, rozšíril mód Crucible o sedem nových máp a tri režimy (Rift, Mayhem, Zone Control), odomkol loď Dreadnaught v blízkosti Saturnu a nový Raid. Takisto sprístupnil hráčom tri nové subclassy, každú pre niektorú z existujúcich hlavných tried.

Destiny 2 Post Launch Content

via WCCFTech; VideoGamer

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *