Vieme, ako to je s Forzou pre Windows 10!

Forza Motosport 6

Microsoft by mal už dnes predstaviť jednu zásadnú novinku zo sveta Forzy. Ale ako to už býva, informačné embargo sa podarilo obísť a niekto už na Reddite odhalil nový prírastok do závodného sveta a je ním Forza Motorsport 6: Apex. Podľa všetkého sa má jednať o osekanú free-2-play verziu pre Windows 10. Vlastne to bude len také tech demo, pretože Microsoft ním chce prezentovať grafický potenciál DirectX 12 na počítačoch.

Toto isté by sa malo diať aj pri iných hrách, ktoré plánuje Microsoft vydať pre Windows 10. Až na pár výnimiek, ktoré majú už tak premrštené hardvérové požiadavky, sa má jednať len o varianty hier a teda nie o 1:1 porty. Skôr to budú teda spin-off demá, ktoré majú windowsákov presvedčiť, aby si kúpili Xbox One. Tam dostanú plnú hru bez nutnosti platiť za každé auto alebo trať zvlášť. S výnimkou DLC packov, samozrejme.

My, Xboxeri, sa tak nemusíme báť 🙂

Forza Motorsport 6 APEX

via Reddit

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *