Odhalená collectorka Homefront: The Revolution

Homefront The Revolution

Deep Silver odhalil špeciálnu zberateľskú edíciu Homefront: The Revolution, ktorá sa začne predávať pod názvom Goliath Edition. Jej názov je odvodený priamo od jedného z darčekov, ktorý sa ukrýva vo vnútri balenia. Presnejšie sa jedná o diaľkovo ovládanú repliku dronu KPA Goliath s plne funkčnými svetlami a aj so suspenziou všetkých 6-tich kolies. Jediné, čo na replike nefunguje, je gulomet. Ale to už je celkom pochopiteľné.

Okrem toho je už samozrejmosťou steelbook, ďalej 32-stranový artbook s artworkami hnutia Resistance, Apex zbraní a tiež s artworkami vozidiel. Vo vnútri sa tiež ukrýva príjemný bonus v podobe Expansion Passu a balíčku Revolutionary Spirit Pack. Ten obsahuje skin zlatej pištole a Red Skull skin pre motorky v SP časti hry a tiež sniperky Marksman Rifle, Snoper Scope a diaľkovo ovládané výbušniny v režime Resistance Mode.

Expansion Pass sa bude v tomto prípade starať o dopĺňanie nového singleplayerového obsahu počas 12 mesiacov od vydania hry. V priebehu toho času vyjde aj co-op dodatok Resistance Mode DLC, ktorý bude úplne zadarmo a ponúkne nové misie, výzvy, možnosti, výbavu a aj veľa nových itemov.

No a nakoniec ešte Deep Silver ukázal predobjednávkové bonusy. Tie budú vo väčšine prípadov digitálne a každý retailer má vlastné bonusy. Prvý je Liberty Pack, ktorý ponúka dva unikátne kusy bojovej výzbroje pre co-op, ktoré zahŕňajú Liberty Body Armor a KPA Shock Trooper helmu. Ďalším bonusom je Guerilla Care Package s piatimi „Resistance crates“, ktoré obsahujú blueprinty zbraní, nástavce a ďalšie vylepšenia. Tretím balíčkom je Wing Skull Pack, ktorý ponúka rovnomenný skin pre motorku a strieborný skin zbrane do singleplayeru. Nakoniec je tu Combat Stimulant Pack s boostami, limitovaným steelbookom a plagátmi.

Homefront Collectors Edition

via XboxAchievements

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *