Sony odložilo Gran Turismo Sport: „Nevieme, kedy vyjde“

Xbox Forza vs PS Gran Turismo

Poznáte ten pocit, keď na niečom robíte a neviete na čom? Sony áno, pretože zrušilo všetky predobjednávky na Gran Turismo Sport. Vraj o tejto hre nemá dostatok informácií a nevie, kedy vyjde. Takže, zatiaľ čo na Xboxe sa radujeme z niekoľkých dielov Forzy, konkurenčný tábor ešte stále čaká na to, až dostanú exkluzívnu závodnú hru.

Dobre, no vlastne už jednu hru majú, volá sa Driveclub. Ale aj ten vyšiel s odkladom a hlavne uňho Sony nedodržalo sľub, že ho majitelia PS4 dostanú zadarmo. V skutočnosti dostali len nejakú orezanú verziu, ktorá vyšla dokonca neskôr, než plnohodnotná verzia hry. A potom Sony ukončilo spoluprácu s tvorcami a tí prešli pod Codemasters, kde pripravujú nové multiplatformové zážitky.

Lenže, Gran Turismo je iná káva. Je to vlastne to isté, čo je pre nás Forza Motorsport, len s rozdielom, že my už sme mali dva diely, zatiaľ čo u PS4 sa čaká na prvý. A ten nakoniec ani nevyjde v tomto roku, ale až niekedy v roku 2017. Zarážajúce na tom je, že Sony nevie, kedy vlastne tá hra vyjde. Takže radšej zrušilo predobjednávky a vracia peniaze. Už druhýkrát za toto leto. Prvýkrát vracalo peniaze za No Man’s Sky.

Gran Turismo Sport Cancelled

via VideoGamer.com

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *