Snoop Dogg chce prejsť na PS4 kvôli jedinému výpadku Xbox Live

Snoop Dogg

Snoop Dogg je jednou z mnohých celebrít, ktoré hrajú na Xboxe. Alebo hrali? Problémy so službou Xbox Live v posledných dňoch spôsobili, že Snoopovi došli nervy a cez Instagram chcel od Microsoftu, aby opravil svoj server. Aby v tom bolo trochu serióznosti, varoval MS, že ak chybu neopraví, prejde na PlayStation. Len teda, povedal to štýlom, aký je pre west coast rappera typický. Navyše spravil jednu zásadnú chybu a to že svoju správu adresoval Billovi Gatesovi, ktorý prestal riešiť Microsoft pred dvomi rokmi. Teda pred 16-timi, ak máme na mysli jeho funkciu riaditeľa. Ale tak vieme, že Snoopov obľúbený holandský export môže vyvolať oneskorené reakcie a toto je jedna z nich.

No a čo to vlastne povedal? „Správa pre Xbox One alebo Microsoft alebo inému chu*ovi. Tvojmu za***nému serveru k**va hrabe. Ak tú sra*ku neopravíte, donútite ma prejsť na PlayStation. To je tak ťažké hrať niečo online? Čo k**va robíš, Bill Gates? Človeče, oprav tie svoje sra*ky.“ Snoopovi teda gratulujeme k jeho PS4-ke a zároveň sa nevieme dočkať, až zažije prvý výpadok PSN-ka. Pretože tých je oveľa viac, než výpadkov Xbox Live.

via Letem světem Applem

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. Rado píše:

    KĽUDNE U PS4 DLHO ASI NEVYDRŽÍ.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *