PUBG ohlásené pre PS4, najdrahšia edícia stojí 60€

PlayerUnknown's Battlegrounds PUBG
Presne ako sa predpokladalo, Sony a Bluehole ohlásili vydanie PlayerUnknown’s Battlegrounds aj na PS4. K oznámeniu PS4 verzie došlo ešte minulý rok, skôr ako titul získal status časovej exkluzivity na Xbox.

PUBG má stanovený dátum vydania na 7. decembra/prosince, kedy vyjde hneď v štyroch edíciách. Samozrejmosťou je štandardná disková alebo digitálna „Looter’s Digital Edition“ za 30€. K dispozícii však bude aj Survivor’s Digital Edition za 50 dolárov, ktorá okrem základnej hry obsahuje aj Vikendi Event Pass, sadu 2300 G-Coinov a 20 000 BP. Doplní to Champion’s Digital Edition, ktorá bude stáť 60 dolárov a okrem event passu ešte ponúkne 6000 G-Coinov a 20 000 BP. Ďalej platí, že k predobjednávke dostanete skin Nathana Drake alebo ruksak Ellie z The Last of Us.

Hra vychádza prakticky priamo zo súčasnej Xbox One verzie, ktorá obsahuje tri mapy (Erangel, Miramar, Sanhok). Očakáva sa pritom, že v zime vyjde štvrtá mapa, tentoraz snežná. Tiež ponúkne trofeje, viacero herných režimov alebo custom matche a systém ranklistu.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *