PlayerUnknown’s Battlegrounds si zachová terajšiu cenu, popularitou možno dobehne LoL

PlayerUnknowns Battlegrounds

Tvorcovia ARK: Survival Evolved poriadne zaskočili hráčov, keď zo dňa na deň zvýšili cenu hry na dvojnásobok a odôvodnili to tým, že sa blíži oficiálne vydanie. Podobný krok spravili aj tvorcovia We Happy Few a očakávalo sa, že sa tohto trendu chopia aj ďalší vývojári.

Našťastie sa nájdu svetlé výnimky, ako napríklad PlayerUnknown’s Battlegrounds. Hra už teraz stojí 30 dolárov a Brendan Greene alias PlayerUnknown uisťuje hráčov, že cenu zvyšovať nehodlá. Súčasná cena umožňuje hre jednak rásť (za posledné 2 týždne sa predali 2 milióny kópií!) a jednak pokryť vývoj tak, ako sa patrí.

Brendan Greene dokonca očakáva, že pri súčasnej krivke rastu by hra mohla dosiahnuť podobný úspech ako League of Legends, ktoré má 100 miliónov aktívnych hráčov každý mesiac. Navyše podľa neho ide o hru, ktorej úspech môže trvať 5 až 10 rokov a počas nich sa plánuje inovovať. Dúfame ale, že v prospech hráčov a neprídu žiadne kontroverzné ohlásenia či zmeny ako pri iných tituloch.

via GamesIndustry.biz

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

3 komentáre

  1. KoubecX píše:

    Na tu hru se fakt těším a jsem zvědavý, jak bude vypadat na XONE 🙂

  2. StriderCZ píše:

    Hra má skutečně našlápnuto velice dobře. Jak jsem četl v Levelu, platí na něj skvěle vyvážený herní mechanismus Spawn, Loot, Die. LoL, Counter strike i ostatní multiplayerovky jsou zajímavé pro hráče, ale mne jako příležitostného diváka přijdou složité, rychlé, chaotické, nepřehledné a nudné.

  3. Danny píše:

    Stejně dřív, nebo později tahle hra utichne

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *