Neúspech PS4 exkluzivity LawBreakers má na svedomí PUBG

LawBreakers
Na fenomén battle royale zareagovalo množstvo hráčov a zatiaľ čo xboxeri trávia čas s PlayerUnknown’s Battlegrounds, na PS4 majú hráči možnosť vychutnať si LawBreakers.

Hra od CliffyhoB má ale jeden zásadný problém. Nikto ju nehrá. Situácia je dokonca tak zlá, že počet aktívnych hráčov v jednej chvíli dosiahol iba 10 ľudí z celého sveta. LawBreakers sa tak stali symbolom absolútneho prepadáku. Distribútor hry, Nexon, si chybu priznal a vysvetlil, prečo hra skončila v zabudnutí.

Podľa finančného riaditeľa firmy, Shiro Uemuru, mala firma „veľmi veľké očakávania od strieľačky,“ zatienil ju ale enormný úspech PUBG. Problémom bol vraj dátum vydania – LawBreakers vyšli v auguste/srpnu, teda v čase prvej vlny Battlegrounds-mánie. Samotné PUBG sa ale do Early Access programu dostalo v marci/březnu. Čiastočne sa odlišujú aj cieľovým publikom. Kým Battlegrounds je pre masy, LawBreakers je skôr pre core gamerov a zanietených fanúšikov strieľačiek.

LawBreakers 10 People Online

via WCCFTech

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. Rado píše:

    tak to sú tie sony AAA exklusivity? 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *