Čo čaká Hitmana v budúcich mesiacoch?

hitman

Od dnešného dňa sa môžu hráči presunúť do Paríža a spraviť tam niekoľko nájomných vrážd, keďže práve tam sa odohráva prvá epizóda Hitmana. Avšak, keď už prvú epizódu prejdete, čo môžete čakať ďalej? Ďalších päť epizód. Už budúci mesiac zavíta č.47 do Talianska, do lokality Sapienza. Ďalej sa vydáme do Marrrakesha, Japonska, USA a Thajska, kde sa bude konať finálna misia. Po nej už potom na začiatku roka 2017 vyjde kompletný pack so všetkými lokalitami, ktoré ste si mohli ponakupovať v priebehu roka zvlášť.

 

Najbližšie nás však čaká Sapienza. Spanilé pobrežné mestečko, ktoré je ako stvorené na nenápadné plánovanie nájomných vrážd. Hráčovým cieľom bude tentoraz Silvio Caruso, ktorý stál za smrtiacim vírusom, ktorý musíte tiež vystopovať a zničiť. Takže, ak ste si ešte nekúpili The Division, Square vám ho dá o mesiac v 6-krát lacnejšom prevedení. Opäť máte na výber viacero možností ako svoju úlohu splniť. Či už sa to postaráte v kľukatých bočných uličkách alebo v obchodoch, vždy tu existuje možnosť a v tom je sandbox skvelý.

Marrakeshi čakajú hráča nepokoje spôsobené armádou. Na trhovisku je to preplnené ľuďmi, čo je dobré pre vaše ukrytie sa v dave. Obsahuje však aj niekoľko zaujímavých výzev, ktoré vyťažujú čo najviac z doposiaľ najväčšej oznámenej lokality. V Maroku sa ukrýva istý švédsky bankér obvinený z podvodu, ktorý je vašim cieľom a rovnako tak by ste sa mali postarať aj o armádneho generála.

via XboxAchievements

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *