FIFA v kuchyni? Samsung začal predávať chladničku s 21.5″ obrazovkou

Samsung Family Hub Fridge

Samsung občas dokáže prekvapiť. A tentoraz si na to prídu futbaloví fanúšikovia, ktorí si chcú vychutnať FIFU aj pri jedení. Spoločnosť totiž začína v Európe predávať novú Family Hub chladničku, s ktorou si vychutnáte kolu aj zápas.

Chladnička disponuje 21.5-palcovým dotykovým displejom, na ktorom môžete používať rôzne aplikácie ako poznámky, kalendáre, fotky a tak ďalej. Veci sem viete uploadnúť zo svojho mobilu alebo tabletu, ale nie je jasné, čo všetko sa sem dá dať. Každopádne, určite tu sú podporované videá, primárne kvôli sledovaniu videonávodov na varenie jedál za prítomnosti šéfkuchára. Taktiež má chladnička v sebe aplikáciu na nakupovanie tovaru online, cez služby podobné tej, ktoré má Tesco. To mi však ako skvelý nápad nepríde už len z princípu, že to len zvýši ľudskú lenivosť. Pozitívom je, že funkcia má fungovať zatiaľ len v Taliansku a až neskôr by sa mala rozšíriť dďo alších krajín. Vzhľadom k podpore videí je možné aj, že sa sem dajú streamovať videá a tak nejak by sa tu možno predsa len dal sledovať nejaký ten futbalový zápas, s vychladenou plechovkou na dosah.

Lenže, takáto chladnička aj niečo stojí. V USA sa predáva za 5600 dolárov a ako už býva zvykom, platí akýsi prepočet 1$=1€ a tak je možné, že aj u nás bude stáť 5 600€. Takže drvivá väčšina z nás ostane asi naďalej pri televízore.

Samsung Family Hub Fridge

via SamMobile

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *