Blíži sa Age of Empires pre Windows 10 a Xbox One?

Age of Empires II HD

Môže Microsoft pracovať na novom Age of Empires? Ak by sa to stalo, určite by to potešilo nejedného z nás! Veď predošlé diely boli legendárne, teda až na tie dva posledné.

Že by sa mohlo chystať pokračovanie alebo reboot Age of Empires pre Xbox One, naznačil Mike Ybarra, zodpovedný za Microsoft Studios. Ybarra na Twitteri zverejnil fotku sochy bojového slona a dodal k tomu status „Age of Empires anyone? #Xbox“. Z toho by sa dalo usúdiť, že sa na niečom naozaj pracuje. A nebol by to prvý náznak, že ide práve o AoE. Už minulý rok jedno zo štúdií, Decisive Games, zverejnilo pracovné ponuky pre ľudí, ktorí by mali záujem pracovať na obľúbenej strategickej hre pre Microsoft. Ten má prakticky len tri série, Age of Empires, Rise of Nations a Halo Wars, ibaže na poslednej menovanej pracujú tvorcovia Halo. Toto štúdio navyše nevydalo ešte žiadnu hru a čaká na svoju pravú chvíľu. Žeby budúci rok?

Age of Empires Teaser

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *