CD Projekt Red: „Chamtivosť nechávame na iných“

cyberpunk 2077
Čo sa udialo v uplynulých dňoch EA, asi netreba pripomínať. Prítomnosť agresívnych mikrotransakcií v AAA tituloch však prinútila niektorých hráčov zisťovať stanovisko iných vydavateľov. Otázke sa nevyhol ani poľský CD Projekt Red, ktorý si pripravil bravúrnu odpoveď.

Tvorcovia herného Zaklínača dnes pracujú na titule Cyberpunk 2077, ktorý by mal vyjsť niekedy v najbližších rokoch. Hra je pomerne veľká a tak v nej existuje miesto pre mikrotransakcie. „Chamtivosť necháme na iných,“ je však stanovisko poľských vývojárov. Uštipačná poznámka na adresu EA je dostatočným potvrdením toho, že Cyberpunk 2077 nebude trpieť modernou pliagou a že hra tu bude pre hráčov.

CD Projekt Red vraví, že jeho nová hra ponúkne rovnako úprimný zážitok, akým bol Zaklínač 3. Ten dostal hneď na začiatok 16 DLC dodatkov, no všetky boli dostupné celkom zadarmo. Týmto krokom zrejme chceli poliaci poukázať na skutočnosť, že DLC môže byť prijateľné. Hra tiež dostala dve príbehové expanzie, ktoré ponúkajú desiatky hodín gameplayu a predávajú sa veľmi lacno. Stoja totiž len 20€ a ponúkajú omnoho viac obsahu, než takmer 70-eurové Destiny 2 od Activisionu.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. StriderCZ píše:

    I kvůli téhle hře jsem vděčný za XOX. Trailer je fantastický, už se nemůžu dočkat.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *