Rainbow Six Siege dostane tretiu sezónu s mapami v Taliansku a Maroku

Rainbow Six Siege Operation Outbreak
Po vydaní kompletnej edície Rainbow Six Siege na začiatku roka by človek povedal, že hra dosiahla koniec vývoja a že budeme čakať na ďalší diel. Veci sa ale zvrtli a Ubisoft oznamuje tretiu sezónu Rainbow Six Siege.

Nová sezóna je už tradične rozdelená na štyri časti a očakávame, že začne vo februári/únoru, teda rok po začiatku súčasnej. Ubisoft si zatiaľ množstvo detailov necháva na neskoršie, na event Six Invitational 2018 v Montreali. Už teraz ale poskytol slušné informácie.

Rainbow Six Siege Year 3

Hneď prvá sezóna nesie názov Operation Chimera a ponúkne dvojicu nových operátorov z Francúzska a Ruska, ako aj nový event Outbreak. Jedná sa o vôbec prvý co-op event v 2,5-ročnej histórii hry. Event bude trvať štyri týždne a bude prístupný zadarmo pre všetkých vlastníkov Rainbow Six Siege. Odmenou za plnenie zatiaľ neznámych úloh bude exkluzívna kolekcia kozmetických úprav, ako sú skiny zbraní a operátorov.

Druhá sezóna ponúkne dvojicu talianskych operátorov, ako aj novú mapu v Taliansku. Podobne na tom bude štvrtá sezóna, ktorá ponúkne dvojicu operátorov z Maroka, ako aj jednu lokálnu mapu. Za zmienku ale rozhodne stojí tretia sezóna. Tá ponúkne dvoch nových operátorov z USA a Veľkej Británie, ako aj prerobenú mapu z pôvodnej hry. Hráči si tiež teraz môžu vychutnať sezónu #4 druhého roka, Operation White Noise. Viac o nej vo videu nižšie:

via WCCFTech

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *