Rainbow Six Siege dostáva šiestu edíciu hry – Complete Edition

Rainbow Six Siege Complete Edition

Keď oznámite druhý Season Pass, tak najlepšia vec, ktorú môžete spraviť, je vydať kvintilión edícií danej hry. Je to myslené ironicky, no Ubisoft to zrejme zobral vážne.

Aby toho nebolo málo, tak Ubisoft rozšíril ponuku Rainbow Six Siege o ďalšiu edíciu. K doterajšej ponuke, ktorú tvorila základná edícia, Art of Siege edícia, zberateľská edícia, Gold edícia a Year 2 Gold edícia, je tak odteraz k dispozícii aj nová: Complete edícia.

Kompletná edícia, ako ju Ubisoft nazval, je vlastne kombinácia základnej hry, prvého Season Passu, druhého Season Passu a ak si ju objednáte do 7. februára/února 2017, tak dostanete aj bezplatný Obsidian skin na svoje zbrane. Mimochodom, Season Passy tu nie sú nutné ako pri iných hrách a jednoducho zabezpečia, že budete mať nových operátorov k dispozícii skôr, než ostatní. Mapy v expanziách sú zadarmo pre každého, bez ohľadu na Season Pass. Takže v podstate ostáva rozum stáť nad tým, čo chceli chlapci od Guillemotta povedať šiestou edíciou hry. Ale okej, neriešim. Len v tom už začínam mať chaos a isto nielen ja.

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *