Dnes máte poslednú možnosť kúpiť si Forzu Horizon a jej DLC

Forza Horizon Xbox 360

Prvá Forza Horizon si dnes odžíva svoj posledný deň v Xbox Marketplace. Ako totiž oznámili tvorcovia ešte na začiatku mesiaca, Forza Horizon bude zajtrajším dňom stiahnutá z digitálneho obchodu a spolu s ňou dôjde aj k stiahnutiu všetkých dodatkov, ktoré sa pre ňu dajú zakúpiť.

Znamená to teda, že od zajtra nebude možné stiahnuť napríklad expanziu Forza Horizon Rally alebo Car Pass, ktorý rozširuje hru o slušnú nádielku dodatočných áut. Tie sú navyše celkom potrebné pre achievement hunterov, kvôli bezplatnej aktualizácii 1000 Club. Tá rozširuje hru o nové výzvy, ale aj o nové achievementy, z ktorých mnohé od vás požadujú dodatočné autá. Zakúpenie Car Passu však dnes má jeden háčik. Servery nefungujú veľmi spoľahlivo a Forza Horizon vám nemusí povoliť bezplatné stiahnutie DLC auta do hry.

Jedná sa o problém so servermi štúdia Playground Games, ktoré momentálne musia zvládať nápor hráčov Forzy Horizon 3. Tvorcovia sa síce nechali pred 21 dňami počuť, že na odstránení problémov pracujú, no zatiaľ nie je vidno žiaden progres. Navyše, štúdio odvtedy o probléme nekomunikovalo, takže nie je jasné, čo bude nasledovať ďalej. Či dôjde k vypnutiu multiplayerových serverov hry alebo či ich Microsoft po nejakom čase znovu spustí tak, že budú fungovať správne.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *