Jupiteration: Nová VR hra priamo zo Slovenska

Jupiteration

Vesmír je čoraz populárnejší a to isté platí aj o virtuálnej realite. Slovenské štúdio Bartoš sa rozhodlo spojiť obe dohromady a predstavujú titul Jupiteration, ktorý vás dostane v prvej osobe na orbit najväčšej planéty v našej sústave.

Jupiteration bude pomerne jednoduchou záležitosťou vytvorenou jedným človekom. Vlastne to je strieľačka bez príbehu, ale veríme, že hra nám aspoň vysvetlí, prečo sme pri Jupiteri a prečo máme bojovať proti vesmírnym nepriateľom. No aj keby nie, tak by to nemalo prekážať, pretože autor projektu, pán Bartoš, sľubuje dostatočnú dávku akcie na to, aby nás to pohltilo. A samozrejme nič nie je lepšie, ako keď sa do hry poriadne „zažeriete“. Hra ako taká je zatiaľ v Steam Greenlight kampani, kde ju môžete podporiť.

Hra samotná vychádza na Steam s podporou pre HTC Vive, respektíve Oculus Touch. Na mobilné platformy ako Samsung Gear VR hra nedorazí a to z dôvodu, že bola navrhnutá na ovládanie obomi rukami. Takže bez joysticku.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *