Activision je sklamaný z nedostatku DLC do Destiny

Destiny

Activision je firma, ktorá ryžuje na Call of Duty nehorázne sumy a tak je celkom pochopiteľné, keď si podobné tržby sľubuje aj od Destiny. Konieckoncov, mať u seba štúdio, ktoré svet pozná vďaka Halo a vydávať hru na všetky tri platformy, to nie je len tak.

Šéf Activisionu Eric Hirshberg vyjadril svoje pocity z prvého dielu Destiny. Ten sa počas svojej existencie dočkal dvoch veľkých expanzií, dvoch bezplatných a hra občas dostala nejaký špeciálny event.

To však podľa Hirshberga nestačí. V jeho očiach Destiny nedokázalo prinášať nový obsah na pravidelnej báze a to je niečo, čo by sa mohlo zmeniť pri novom dieli. Teda, pri Destiny 2 môžeme očakávať väčší nápor DLC a zrejme väčšiu iniciatívu zo strany vývojárov (a Activisionu).

„Veľa vecí sme pri Destiny urobili správne. Ale jedna vec, ktorá sa nepodarila, bolo držať krok so záujmami hráčov o nový obsah. Mám pocit, že aj keď boli DLC balíčky The Dark Below, House of Wolves, The Taken King a Rise of Iron veľké, hráči stále požadovali viac,“ povedal v rozhovore pre GamesIndustry.biz. Pri Destiny 2 sa im to zrejme podarí, keďže na ňom bude Bungie spolupracovať aj so štúdiami Vicarious Visions a High Moon.

via GamesIndustry.biz

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *