Destiny dostane nový bezplatný obsah

Destiny

Dnes by sme už mohli očakávať, že sa už Bungie sústredí na Destiny 2, ale nie je to tak celkom pravda. Totiž aj keď na druhom dieli zrejme pracuje, ešte stále mu nerobí problém zásobovať prvý diel novým obsahom, o čom sa hráči môžu presvedčiť už 12. apríla/dubna, kedy vyjde nový bezplatný Prison of Elders update s novým obsahom.

Tento update obohatí Prison of Elders o niekoľko nových aktivít. Mimo iného pôjde o dve nové, náročnejšie verzie režimu Horde a tiež do hry pribudnú karty Elder’s Sigil, ktoré určujú počet týždenných výzev za hi-end loot. Potom môžeme čakať výzvy Prison of Elders po dobu 16 týždňov v priebehu 4 mesiacov (po ktorých možno predstavia Destiny 2?). Ďalej do playlistu TTK pribudne aj Taken verzia misie Winter’s Run Strike, ako aj jedna nová misia, Bounties and a Quest.

 

 

via XboxAchievements

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *