Bungie plánuje vydať album Music of the Spheres

Destiny Music of the Spheres
Tri a pol roka po vydaní prvého Destiny plánuje Bungie vydať jeho prequel. Nejedná sa pritom o žiadnu hru, ale hudobný album Music of the Spheres.

Jeho autorom je hudobník Marty O’Donnell, ktorý tvoril hudbu pre Bungie až do roku 2014, kedy dostal bezdôvodne výpoveď. Práca na hudobnej kompozícii začala ešte v roku 2011 a hoci album nebol doteraz vydaný, jeho časti boli použité v hre a promo materiáloch. Tie neskôr poskladal do celku skalný fanúšik, ktorý sa podľa vtedajších slov Martyho O’Donnella celkom slušne priblížil k originálu. A aj keď sa nerátalo s tým, že by ho Bungie niekedy plánovalo zverejniť, opak sa stane pravdou.

Komunitný šéf Destiny na Reddite, Cozmo, cez víkend prehlásil, že Bungie plánuje vydať Music of the Spheres čoskoro. Zatiaľ bez bližších informácií, no mohlo by sa tak stať ešte pred prázdninami. Cozmo tak zrejme reagoval na víkendové prehlásenie O’Donnella, ktorý povedal, že Activision začal mazať z internetu uniknuté aj fanúšikovské verzie MotS. Jeho reakcia na oznámenie Bungie však naznačuje, že ani on sám nevedel o blížiacom sa vydaní albumu. Jednoznačne sa tak bude jednať o pekný zberateľský bonus k hre.

Music of the Spheres Definitive Edition

via Eurogamer

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. 26. februára 2020

    […] ODPORÚČAME: Bungie plánuje vydať album Music of the Spheres […]

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *