‚Army of the Dead‘ dokazuje, že Sledgehammer nezabudol robiť to, čo mu išlo najlepšie

Army of the Dead COD WWII

Call of Duty si už dnes ani nevieme predstaviť bez zombie. Zombies mód sa objavil vo všetkých moderných dieloch a v tradícii sa bude pokračovať aj v časoch 2. svetovej. Lenže zombie mód, ktorý uvidíme v Call of Duty: WWII, je iný.

Je oveľa temnejší, hororovejší než doteraz a nie je to len tým, že sa odohráva v minulosti. Čo sa príbehu týka, ukazuje sa, že nemecký führer nezomrel a žije ďalej. Niekto z jeho prívržencov ho oživil, čím rozpútal skutočné peklo v zničenom Berlíne. Dokonca by sa dalo povedať, že ide o stelesnenie samotného diabla.

Hororovejší zombie mód, než kedy predtým, majú na starosti Sledgehammer Games, ktoré založili tvorcovia Dead Space. Vesmírna hororovka sa dodnes radí k najlepším, aké kedy vyšli. Svoje umenie chcú teraz stelesniť v multiplayerovom režime nového CoD, ktorý si dokonca vyslúžil úplne nové meno. Volá sa Army of the Dead.

 

Ešte nedokončený, leaknutý trailer sa objavil na stiahnutie na internete a približuje nám jednu z hlavných postáv režimu – Drostana Hynda. Stvárni ho britský herec David Tennant, ktorý tiež hral 10. doktora v Doctor Who a Kilgravea v Marvel’s Jessica Jones.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *