Paradox Interactive a Xbox spojili sily: Surviving Mars dostane mody a podporu klávesnice a myši

Surviving Mars

Vydavateľ Paradox Interactive a Xbox spojili sily a spoločne oznamujú spustenie moderskej platformy Paradox Mods na Xbox One. A to nie je všetko.

Paradox Mods je vlastne obchodom s módmi, ktoré sa budú dať zakúpiť do hier od tohto vydavateľa na Xboxe. Prvou hrou, ktorá bude mody podporovať, je titul Surviving Mars. Mody dajú užívateľom možnosť vychutnať si prežitie na červenej planéte z úplne novej perspektívy.

Medzi zaujímavými vecami nájdeme napríklad Forest Greenhouse od Silvu. Jedná sa o úplne nový nástroj na tvorbu kyslíku v sebestačnom dóme. Vďaka botanikom sa môže navyše jeho produkcia kyslíka urýchliť.

Ďalšou špecialitou je napríklad Martian Car Wash od ChoGGi. Áno, ani na piesočnej planéte nie je ľuďom jedno, v akom stave majú vozidlá a preto prichádza vhod marťanská autoumyvárka, kde si môžete umývať autá.

A pokiaľ ste súťaživí, určite vás poteší mód Surviving Röhm od Klyte45. Tento mód prerába hru a mení ju prakticky na stratégiu, v ktorej sa budete predbiehať s inými marťanskými národmi o zdroje a možno sa s nimi dostanete do konfliktu.

A ako získať módy do Surviving Mars?

  1. Prihláste sa k svojmu Paradox Account účtu na úvodnej obrazovke hry
  2. Otvorte Mod Manager na spodku obrazovky
  3. Vyberte a inštalujte si módy.

Podľa vývojárov dnes obchod Paradox Mods obsahuje 30 módov kompatibilných s Xbox One. Celá knižnica je pre zmenu prístupná z webovej stránky mods.paradoxplaza.com. Hra Surviving Mars tiež na Xbox One obdržala podporu klávesnice a myši.

via Xbox

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *