Killing Floor 2 približuje grafické vylepšenia na Xbox One X

Killing Floor 2

Microsoft marketuje Xbox One X ako prvú skutočnú 4K konzolu a prakticky každá hra, o ktorej sme doteraz počuli, beží buď v 4K. Niektoré natívne, iné si pomôžu technikami ako checkerboarding. Killing Floor 2 však nepobeží v 4K.

Vývojárske štúdio Tripwire Interactive priblížilo detaily o Xbox One X verzii hry a tvrdí, že hra pobeží na One X v 1800p rozlíšení. Rozlíšenie bude fixné a hra nebude využívať žiadnu techniku k tomu, aby ho zvýšilo a dosiahlo nejakým spôsobom 4K. Namiesto toho máme očakávať optimálny balanc grafiky a plynulosti.

Hra na Xbox One X využíva ultra textúry, ponúkne vyššie rozlíšenie a vykresľovaciu vzdialenosť tieňov. Zároveň beží pri vyššom framerate než na Xbox One. Hra tak bude vyzerať krajšie nielen oproti pôvodnej konzole, ale aj v porovnaní s verziou na PS4 Pro. Tam sa síce tiež využívajú ultra textúry, no hra využíva checkerboarding k tomu, aby dosahovala 1800p.

via WCCFTech

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. Rado píše:

    videl som video a je to poriadna hovadina. akokeby sme nemali dosť zombi a podobných hovadin.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *